Wednesday, May 23, 2012

Hilang Sudah Rasa Itu?

Hilang atau hanya bersembunyi?
Aku pun tak pasti...
Kalau hilang pun, biarlah ianya hilang untuk selama-lamanya...
Jangan kembali lagi dalam hidup aku...
Kalau bersembunyi sekali pun...
Sembunyi untuk selama-lamanya jugak...
Jangan muncul lagi...
Agar aku tak sakit lagi...
Walaupun ini yang pertama...
Aku pasti ada yang kedua...
Belum tentu yang pertama itu adalah yang terakhir...
Dan aku harap yang kedua itu adalah yang terakhir...
Biarlah kesakitan ini hilang dulu sebelum jumpa yang kedua...
Aku pasti, Allah sedang merancangkan sesuatu yang terbaik untuk aku...
InsyaAllah...Amin...





kata aku:Finally, dia jumpa jugak seseorang yang dia sayang....

4 comments:

  1. amin..
    Semoga yang terindah milik kamu :)

    ReplyDelete
  2. jgn laa sedih2.. bukan senang nak jumpa pasangan rusuk kita ni.. yang penting solat n doa banyak2 agar di temukan.. dan berusaha ke arah kebaikan.. never give up ye

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete